Camping de Herberg is een sfeervolle minicamping gelegen in het land van Heusden en Altena, het is hier heerlijk toeven op uw kampeerplekje in het groen. De camping bestaat uit maximaal 15 standplaatsen, de standplaatsen zijn ruim van opzet en voorzien van een elektra-aansluiting.

Camping de Herberg is direct gelegen aan de afgedamde Maas, en heeft een eigen zwemstrand met goed zwem- viswater.


Per 1 april 2021 openen wij ons nieuwe sanitairgebouw. Wat binnen over 3 douches, 3 toiletten en een dubbele wasbak beschikt. Buiten is er de mogelijkheid om overdekt af te wassen of een wasje te doen. ook is er de mogenlijkheid om om uw chemisch toilet te legen. 


Binnenkort zult u hier foto;s zien van ons nieuwe sanitairgebouw Elke kampeerplaats is voorzien van een 6 Amp. electra aansluiting. Ook zijn er verschillende watertappunten voorhanden. 


Copyright © All Rights Reserved

Op onze camping vindt u kampeerplaatsen voor tenten, tourcaravans, campers en vouwwagens. Huisdieren zijn mits aan de lijn, van harte welkom. U kunt uw auto parkeren naast uw kampeerplaats, mocht u visite ontvangen dan wordt deze verzocht buiten de camping te parkeren. Wij rekenen geen entree voor visite, blijft de visite overnachten dan geld het tarief voor een extra persoon van 4,- euro p.p.p.n.


Voor diegene die het leuk vinden kan er een potje Jeu de Boules gespeeld worden, heeft u zelf geen boulesballen dan kunt u die gratis lenen. 


Hoewel de camping geen actief boerenbedrijf kent, hebben we wel een aantal dieren die bijdrage aan het landelijke karakter van de camping