Camping de Herberg is een sfeervolle minicamping gelegen in het land van Heusden en Altena, het is hier heerlijk toeven op uw kampeerplekje in het groen. De camping bestaat uit maximaal 15 standplaatsen, de standplaatsen zijn ruim van opzet en voorzien van een elektra-aansluiting.


Op onze camping vindt u kampeerplaatsen voor tenten, tourcaravans, campers en vouwwagens. Huisdieren zijn mits aan de lijn, van harte welkom. U kunt uw auto parkeren naast uw kampeerplaats, mocht u visite ontvangen dan wordt deze verzocht buiten de camping te parkeren. Wij rekenen geen entree voor visite, blijft de visite overnachten dan geld het tarief voor een extra persoon van 4,- euro p.p.p.n.


 


Stroom/watertappunten


lke kampeerplaats is voorzien van een 6 Amp. electra aansluiting. Ook zijn er verschillende watertappunten voorhanden. 


Jeu de boule baan 

Voor wie zin heeft in een spelletje jeu de boule, heeft u geen eigen ballen dan kunt u die van de camping lenen. 

Hoewel de camping geen actief boerenbedrijf kent, hebben we wel een aantal dieren die bijdrage aan het landelijke karakter van de camping

Camping de Herberg is direct gelegen aan de afgedamde Maas, en heeft een eigen zwemstrand met goed zwem- viswater.


Sanitairgebouw

kampeerplaatsen 

Ons sanitairgebouw is in 2021 volledig gerenoveerd, de camping beschikt nu over 3 wc's en 3 douches. Een dubbele wasbak binnen en een grote wasbak met warmwater buiten, waar de afwas of een wasje gedaan kan worden. Ook is er een stortbak om de chemischtoiletten te legen.