Camping de Herberg

Minicamping Brabant


Fam van Wijgerden

Camping de Herberg is een sfeervolle minicamping gelegen in het land van Heusden en Altena, het is hier heerlijk toeven op uw kampeerplekje in het groen. De camping bestaat uit maximaal 15 standplaatsen, de standplaatsen zijn ruim van opzet en voorzien van een elektra-aansluiting.

Op onze camping vindt u kampeerplaatsen voor tenten, tourcaravans, campers en vouwwagens. Huisdieren zijn mits aan de lijn, van harte welkom. U kunt uw auto parkeren naast uw kampeerplaats, mocht u visite ontvangen dan wordt deze verzocht buiten de camping te parkeren. Wij rekenen geen entree voor visite, blijft de visite overnachten dan geld het tarief voor een extra persoon van 4,- euro p.p.p.n.


Voor diegene die het leuk vinden kan er een potje Jeu de Boules gespeeld worden, heeft u zelf geen boulesballen dan kunt u die gratis lenen. 


Hoewel de camping geen actief boerenbedrijf kent, hebben we wel een aantal dieren die bijdrage aan het landelijke karakter van de camping

Elke kampeerplaats is voorzien van een 6 Amp. electra aansluiting. Ook zijn er verschillende watertappunten voorhanden. 


Camping de Herberg is direct gelegen aan de afgedamde Maas, en heeft een eigen zwemstrand met goed zwem- viswater.De camping beschikt over een douchegebouw met 2 douches en 2 toiletten, een wasbak binnen, stopcontact en een buitenwasbak voor de (af)was. Ook is er een mogelijkheid tot het legen van uw chemischtoilet, het stallen van uw fietsen, en tegen betaling kunt u ook gebruik maken van de camping wasmachine.

Copyright © All Rights Reserved